Op donderdag 27 september vond het jaarlijkse Corporatieplein plaats. MainPlus organiseerde twee kennissessies, met als onderwerpen 'Hoe word ik een A-corporatie op dagelijks onderhoud?' en 'IoT: een containerbegrip of concrete toepassing?'

Corporatieplein 2018

 

Manager Vastgoedonderhoud Jan-Ernst Sandifort deelde onze kennis en ervaring op het gebied van dagelijks onderhoud met de deelnemers. Er blijkt veel interesse te zijn bij corporaties om aan de slag te gaan met IoT, waarbij de slogan 'Van huurder belt naar pand meldt' een ambitie verwoordt die bij veel corporaties herkenbaar is.

Roel Haitjema, Nelie van Vulpen en Joost Versteeg gingen daarnaast het gesprek aan met bezoekers die meer wilde weten over onze dienstverlening. Het was goed om te zien dat wij zowel onze bestaande relaties konden spreken en er volop interesse was van potentiële opdrachtgevers.

Al met al was het een zeer geslaagd event. Mocht u naar aanleiding van dit bericht zelf een kennissessie willen organiseren binnen uw woningcorporatie of andere vragen en/of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op!